Leveransvilkor

Fri hemleverans vid köp över 20 000kr
. Enhetsfrakt till Stockholm eller Göteborg med omnejd kostar 400kr vid köp under 20 000kr. Leveranser till Stockholm sker varannan till var tredje vecka. Montagehjälp vid tunga konstverk enligt överenskommelse. Kontakta kundsupport för prisförslag på utlandsleverans
Övrigt anordnas frakt/hämtning av köparen eller enligt överenskommelse med KH Konst & Antik
Leveranstid:

Lagervaror skickas inom 3 arbetsdagar
Beställningsvaror skickas inom 2 veckor

Vid fall där ni ångrar ert köp bekostar ni för en värdetransport tillbaka till KH Konst & Antik’s lager, tänk på att ni står som ansvarig för paketet hela vägen fram tills KH Konst & Antik tagit emot försändelsen. Därför är det viktigt att emballera väl. Självklart kan vi hjälpa er att boka en frakt, vid det fallet tar vi ut en administrationsavgift på 150 kr + fraktkostnad.

Visar det sig att konstverket tagit skada i frakten så står vi självklart för returfrakten om ingen annan överenskommelse nås. Viktigt att tänka på är att anmäla skadan direkt. Läs mer om skador i transporten, ångerrätt och reklamationer under flikarna nedan.

Ser ni att emballaget är skadat när ni tar emot/hämtar ert paket så är det viktigt att ni dokumenterar skadan med bilder och även ber den som lämnar ut paketet att lämna ett intyg på att paketet skadats under frakten.

Om det är uppenbart att innehållet i paketet är trasigt (t.e.x. glas som skramlar) så tar ni inte emot paketet utan ber speditören att göra en skadeanmälan till KH Konst & Antik.

Är det så att emballaget ej var skadat men att ni upptäcker att innehållet trots allt är skadat när ni packat upp varan, så är det viktigt att ni dokumenterar med bilder och anmäler skadan direkt till KH Konst & Antik.

Reklamation – Om produkten du beställt inte stämmer överens med den du fått levererad eller om den är trasig vid leverans, så hör du av dig till vår kundtjänst så fort felet uppdagas. Om produkten går sönder så hör du av dig till kundtjänst, anser KH Konst & Antik att det är ett fabrikationsfel så ordnar vi med returfrakt och en ersättningsprodukt eller återbetalning. Om det däremot handlar om vårdslöst hanterande av produkten från kunds sida så nekas reklamation. I de fall reklamation ej är giltig har khkonstantik.com rätt att ta ut en administrationsavgift på 100kr + fraktavgift för tur och retur.

Ångerrätt –Enligt konsumentköplagen och distansavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från mottagen leverans (för företag gäller köplagen och ingen ångerrätt). För att utnyttja din ångerrätt så mailar du vår kundsupport och uppger ditt order id och anledning till returen, så vi kan registrera returen och skicka information om returen till er. Sedan ordnar ni med frakten så att varan returneras till KH Konst & Antik och när varan är återlämnad så återbetalas pengarna. Obs, för att utnyttja ångerrätten så får inte produkten vara använd och den returneras gärna i samma eller liknande emballage som den anlände i, tillsammans med allt som ingick vid leveransen. Tänk på att ni står som ansvariga hela vägen fram tills paketet har anlänt till KH Konst & Antik, så emballera väl!