Visar alla 12 resultat

Leila Lagrèn är född och uppvuxen i Stockholm på 60 talet och även i Östergötland.

Hennes målningar finns spridda lite överallt, som Sverige, Europa, startade på allvar efter barnen flyttat, 2016 skapade hon företaget, och gick 2017–2018 en utbildning i Dekorations måleri Design.

Och som konstnär också studerat kurser och anatomi samt olja kroki Tekniker intensivt och gör, pågående. Hon är nu internationell konstnär med Ståhlnacke recension i 136 länder och deltar också på den internationella arenan.
2022 var ett intensivt år, ställde hon ut i Louvren, Carrousel du Louvre, art Monaco, Luxexpothebox Luxemburg, Art expo New York, konst och antikmässan Stockholm,2021 på Liljevalchs vårsalong 2020 Liljevalchs konsthall, för att nämna några.
Award från Italien internationellt Leonardo DA Vinci Award, och museum certifikat från Asien i Geoije South Korea- Haeumgangtheme museum. Samarbetar med en stor organisation i USA, New York Manhattan. Kommer finnas här hos KH Konst Och Antik som ett Galleri och på Galleri Soho i Malaga Fuengirola. Tyskland Hamburg kanske också

Hon är porträttör och målar gärna också natur djur stad, olja akvarell favoriter. Tar emot beställningar genom KH konst och Antik och genom henne själv, och har sedan sin andra kunskap i väggmålning takmålning träådring marmorering Tromp Loeil, också på möbler. Dekorations måleri så stort, mönster bårder mm.

Gift med jobbet, men gillar att vara ute och resa och naturen , kommer delta i Helsingborgs konst och Antikmässa nu snart 26/7-30/7, 2023, Spännande saker kommer att ske som i en följd av hennes kärlek och drivkraft till sin resa med konsten………..Livet är nu och framtiden.

Referens målningar:

Solberga Gård ”Slottet” i Söderköping: Ägare Bengt Moberg

Väggmålning 1: Pigan som är trött och sliten efter en lång dag (2017).

Väggmålning 2: Pigan som har gjort sig fin och ska ut på dans.

Väggmålning 3: Sova på moln

Takmålning: Himmelsk (2019)

För personlig visning vänligen kontakta Laila Lagrén på 072-587 97 13 tele/sms alt laila.lagren@gmail.com.